Thorendahl og Pareto bygger sentrallager trinn 2 for Bane NOR

Thorendahl og Pareto bygger sentrallager trinn 2 for Bane NOR

Bygget og utelager skal bli en forlengelse av det eksisterende sentrallageret til Bane NOR, og skal arkitektonisk stå i stil med det byggetrinn 1. Lagerhallen skal bygges i stål med sandwichelementer. Byggherre er Pareto Eiendomsfellesskap II, og leietaker er Bane NOR. Den cirka 3.000 kvadratmeter store lagerhallen skal stå ferdig med opparbeidet utomhusareal til 1.oktober 2021.

les mer

Thorendahl skal bygge nok en midlertidig brannstasjon i Oslo

Den midlertidige brannstasjonen skal huse Briskeby brannstasjon mens den rehabiliteres, skriver AF Håndverk i en pressemelding.

Briskeby Brannstasjon skal gjennomgå total rehabilitering og det vil ikke være mulig å drifte den for

Thorendahl AS har nylig overlevert en tilsvarende brannstasjon til Omsorgsbygg på Eikenga, som er midlertidig brannstasjon for ny hovedbrannstasjon på Bryn. De ferdigstiller også rehabiliteringen av en annen brannstasjon på Ekeberg.

les mer

Thorendahl skal bygge nok en midlertidig brannstasjon i Oslo
Thorendahl bygger nytt kombinasjonsbygg for Kilab

Thorendahl bygger nytt kombinasjonsbygg for Kilab

Kilab er et norsk selskap startet i 1988 som lager og eier agenturer på laboratorieinnredninger.

Kilab har vokst ut av sine lokaler og i den forbindelse skal Thorendahl bygge både nye kontorer og produksjonslokaler.

les mer

Thorendahl rehabiliterer Toftes gate 69 for Oslo kommune

Kultureiendommen Toftes gate 69 i Oslo har gjennomgått refundamentering og innvendig riving av interiør samt innredning. Nå skal eiendommen rehabiliteres ut- og innvendig som en byggherrestyrt entreprise med ferdigstillelse mars 2021.

les mer

Thorendahl rehabiliterer Toftes gate 69 for Oslo kommune

Lasse Holst kjøper Gustavsen og Hansen Murerfirma

Lasse Holst, som er en del av AF Håndverk, har inngått avtale om kjøp av 100 prosent av aksjene i Gustavsen og Hansen Murerfirma. Selskapet styrker seg dermed i markedsområdet Østfold og Follo.

Etter oppkjøpet vil Lasse Holst AS passere 60 fagarbeidere innen betong, mur, puss, flis, maling og belegg, skriver AF Håndverk i en pressemelding.

les mer

Lasse Holst AS rehabiliterer Kråkerøy kirke

Lasse Holst AS skal rehabilitere Kråkerøy kirke i Fredrikstad kommune.

I løpet av 2019 har selskapet arbeidet med flere kirker i området herunder Gamle Glemmen Kirke, Glemmen kirke og Onsøy kirke, skriver selsakpet i en pressemelding.

les mer

Lasse Holst AS rehabiliterer Kråkerøy kirke

Oslo Stillasutleie starter kursvirksomhet

Oslo Stillasutleie AS skal nå starte opp kursvirksomhet innen montering og bruk av stillas.

les mer

Tollbodene i Oslo

Gjennom en møysommelig rehabilitering er to viktige og iøynefallende bygninger i Oslos bybilde rehabilitert og tilpasset dagens krav til moderne kontorarbeidsplasser. De fleste steder med en nesten usynlig inngripen i det tidstypiske interiøret.

les mer

Tollbodene i Oslo
Rehabiliterer for en milliard

Rehabiliterer for en milliard

Rehabilitering av bygg er et stort og voksende marked, med mange aktører i felten. I år har en av aktørene skiftet navn, da MHT ble til AF Håndverk. Paraplyen dekker elleve selskaper, har 500 fast ansatte håndverkere og en forventet omsetning i år på en milliard kroner.

AF Håndverk satser tungt på dyktige håndverkere som er spesialister på utvendig rehabilitering innen mange områder i et raskt voksende marked.

les mer

Fasaden på Hasselgården ved Torggata og Kirkeristen skal tilbake til fordums prakt

Hasselgårdens fasade skal tilbakeføres til så nær opp til originalen som mulig av rehabiliteringsfirmaet Kirkestuen AS.

Kirkestuen AS er eksperter på rehabilitering av fasader og antikvariske fasader. Hasselgården, som ligger på hjørnet av Kirkeristen og Torggata, ble tegnet av arkitekt Carl Michaelsen, og oppført i 1902.

les mer