Tjenester

våre tjenester

Antikvarisk arbeid & rekonstruksjon

Kirkestuen AS utfører rehabilitering av alle verneverdige bygg etter antikvariske prinsipper. Vi har en solid stab av murmestere, blikkenslagermestere og håndverkere.

Etterisolering & overgangsproblematikk

Det finnes flere former for etterisolering av fasader. Dette kan utføres med luftet kledning, mineralull eller Eps-plater alt etter hvilke krav som stilles av bygget.

Leietagertilpasninger

Kirkestuen er en ledende aktør på leietagertilpasninger/oppussing av kontorlokaler i Oslo området med over 30 års erfaring. Våre ansatte og samarbeidspartnere er blant landets mest erfarne innen sine fagområder.

Male-og-byggtapetserer

Kirkestuen sin maleravdeling har opparbeidet seg bred erfaring fra de fleste typer malejobber. Vår maleravdeling utfører alle typer utvendig og innvendig malerarbeid.

Malingsfjering

I flere år ble det utført overflatebehandling av byens fasader med produkter som var for diffusjonstette, dette medfører at pussen blir skadet og kalkpussen forvitret.

Etterisolering

Det finnes flere former for etterisolering av fasader. Dette kan utføres med luftet kledning, mineralull eller Eps-plater alt ettersom hvilke krav som stilles av bygget.